Contact

Cătălina Dănilă

e-mail:   catalina_danila2000@yahoo.com

Facebook:  https://www.facebook.com/catalina.danila.771

4 Comments to Contact

 1. Felicia spune:

  INCREDIBIL. Cata profunzime, cata cunoastere duhovniceasca la o varsta atat de frageda, ce frumusete sufleteasca.Sunt din Cta,si am dat peste cartea „Mi-e dor de tine, Doamne” la o fetita de …9 ani.Apoi am cumpatat-o si eu,am imprumutat-o unei prietene care a cumparat 4 exemplare pe care le-a daruit. Una din persoanele care a primit un exemplar a cautat pe net si a comandat si pe celelalte 2 in cateva exemplare. Am primit si eu „Rana mea,suferinta lui”. Si in continuare, rostogolim si catre altii, acest frumos „bulgar de zapada”.Ba mai mult,am luat legatura cu Curtea Brancoveneasca sa o invite intr-o conferinta… Doamne, ce oameni,ce tineri frumosi avem in aceasta tara. Iti mutumim Catalina, si DUMNEZEU SA TE BINECUVANTEZE PE TINE SI CEI DRAGI TIE, IN FIECARE ZI A VIETII TALE, ORIUNDE TE-AI AFLA!! DOAMNE AJUTA!! Felicia

  • Cătălina spune:

   Doamne, ajută! Mulțumesc pentru cuvintele și pentru gândurile bune îndreptate spre sufletul meu. Mă bucură ceea ce îmi scrieți. Astfel de mesaje îmi spun, implicit, că trebuie să continui să scriu și să public. În legătură cu eventuala conferință, nu a luat nimeni legătura cu mine, însă cel puțin anul acesta sigur nu voi putea ajunge să onorez o asemenea invitație. Să mă purtați în rugăciune, vă rog!

 2. marius tamasan spune:

  Am citit cartea dumneavoastra „Romanul omului bolnav de toate”. Pentru mine e atat de ciudat ca un tata sa-si paraseasca copilul pentru a merge in lume.Am inteles ca a fost un om care a avut de toate pe lumea asta inafara de iubirea de Dumnezeu,dar nu pot sa cred ca un parinte poate sa isi lasa copilul si sa meargea la manastire. E un roman, dar nu pot sa-l inteleg.Pentru mine lucrul cel mai important din viata e familia. Daca as fi doar eu si copilul meu oricat mi-as cauta echilibrul in viata nu cred ca as putea sa-l las si sa plec.Oricum va felicit pentru aceasta carte si ma pregatesc sa citesc si „Rana mea, suferinta Lui.”

  • Cătălina spune:

   Domnule Marius, este normal să nu puteți înțelege un astfel de comportament. Ceea ce este sigur este faptul că viața ne oferă uneori situații atât de complicate, încât ajungem să luam decizii ciudate, poate chiar nepotrivite. Important este ca, în final, să fim împăcați cu noi și cu Dumnezeu. Cartea prezintă un caz izolat. Însă, ce ne-ar mira o astfel de decizie cât sute de mii de mame au ales să îți omoare pruncul din pântece? Vedeți…oamenii ucid, părăsesc, rănesc, iar Hristos vindecă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *